Nieuwe aflevering: The Goirle Ocean's Twelve!

Met een complete bende reisde Heren 1 op woensdag 2 December af naar Waspik. Deze avond waren de scènes opgenomen bij de wedstrijd tegen Atak’55. De scènes werden in sportcentrum Waspik opgenomen. Wij stellen u alle bendeleden voor:

 

Heren 1

Foto:  © Netfout detector, de tweede scheidsrechter

De twaalf van Goirle kwamen uit een “pittoreske” kleedkamer om vervolgens het plan van de regisseurs Tim en Joep door te laten dringen.

Het verhaal moest simpel zijn. De twaalf boeven moesten de punten van Atak’55 beroven. Al in de warming up werd de bende op scherp gezet! Dit is geen repetitie, het gaat hier echt om de punten.

 

Regisseurs Joep en Tim begonnen in de eerste scène met hoofdrolspelers: Renzo, Dorus, Martin, Rens, Rorik, Tim en uiteraard punten steler Maarten op de libero positie. Het was snel duidelijk dat het niveau van punten stelen hoog was. Toch kwamen de mannen van Atak’55 met een goede verdediging terug in de wedstrijd. Een mysterieuze man in het wit maakte het best moeilijk om direct punten te maken. Toch wisten de hoofdrolspelers deze set met 25-21 te winnen. 

Voor de tweede scène was het duidelijk dat het passend een tandje hoger moest. Hoofdrol speler Rorik werd halverwege de tweede set gewisseld met Alex. De bende slaat hard toe maar weet het bij 24-21 niet af te maken waarna deze set met 29-27 in het voordeel van Atak’55 eindigt.

Om de boel tactisch op te pakken hebben de regisseurs Frank en Tom de derde set opgesteld. De rest van de bende ging vanaf de backstage zo hard mogelijk aanmoedigen. Mr. Russia goed bekend als Dorus, begon hard toe te slaan. Rens was weer goed bezig met zijn sprongservice. Atak’55 probeerde weer met een goede verdediging punten te scoren en zo de set binnen te halen. Maar om even op de titel terug te komen: The Goirle Ocean’s Twelve zijn gespecialiseerde volleyballers die nodig zijn om goede verdediging van tegenstanders te kraken. De specifieke kwaliteiten in de aanval hebben geholpen om deze set met 25-23 te winnen.

Al snel werd duidelijk dat de laatste scène de strijdkracht van onze bende erin moest blijven. En hoe! Deze set begon met hard geslagen ballen op de hoofden van de Atak’55 spelers (nog excuus hiervoor). De spelverdeler van Atak’55 moest even sterretjes en schaapjes tellen, de libero moest rennen voor een kanon en een andere speler wist niet wat hem overkwam. Toch was het halverwege de set heel even spannend. Het ging best gelijk op. De regisseurs van The Goirle Ocean’s Twelve maken het duidelijk dat de opnames bijna op zijn. Vlammen dus! Met twee uitstekende blocks van de combinatie Frank en bendeleider Renzo, is de set afgelopen met 25-21. De overwinning was een feit. De film was afgelopen, de toeschouwers werden bedankt en de lichten gingen al snel uit in de zaal. Lights, cameras, out !!!

Aflevering gemist? The Goirle Ocean’s Twelve is vanaf zaterdag 12 December weer in de Frankenhal om 19:00u te zien.