Dames 2: Een team zo vol, geeft heel veel lol

Een mooi schema voor de verslagen blijkt bij dames 2 geen garantie voor succes. Net als een groot team ook geen reden voor succes hoeft te zijn. Sterke nog, het is een uitdaging om het niveau hoog en de sfeer goed te houden. Vandaag spelen we tegen Reg…..uh Condor. De nummer 1 in de poule. Helaas zonder Anne want ze is ziek. Wel weer met Suus, na 1 training voorzichtig weer beginnen. En ook toptalent Kim is weer van de partij, net als onze topper en bewezen talent Mirrie. En als verrassing doet Marja vanaf nu ook af en toe mee. Dit kwam heel mooi uit, want onze 13de speelster Marieke heeft besloten niet door te gaan. Volgt u het nog?

Dus in het altijd ijskoude Kaatsheuvel werd met de heer (ik duld geen commentaar) Vloemans op de bok een potje volleybal afgewerkt. Helaas werd er verloren, maar op sommige momenten was het niveau goed, op andere momenten niet. Iedereen heeft gespeeld, ook dat is het vermelden waard. Compliment aan Nienke, na drie sets op de ijskoude bank een hele mooie invalbeurt. Maar ook Kim sprong er voor mij uit.

Na de wedstrijd rustig naar huis om ons vervolgens te melden in Escaperoom 013. Daar hebben we laten zien hoe sterkt ons team eigenlijk is en dat wij wel degelijk heel goed kunnen samenwerken. En als het spannend wordt, kruipen we graag dicht bij elkaar. Toen iedereen door had wat de bedoeling was (is even wennen) en de we-gaande-anderen-gek-maken-door-keihard-te-gaan-gillen waren we niet meer te houden. Ruim binnen de tijd kwamen we weer buiten. Wat was dit gaaf.

Daarna een lekker hapje eten bij de happy. Daar kwamen we Renske Bertens ook nog tegen dus het Bertens-kwartet was al bijna compleet. Na het eten gezellig naar Stephanie. De mentale voorbereiding voor WIDM begon, punten werden nog ingezet, chips in bakken gedaan (geen gekraak) en vol spanning werd gekeken…….naar Ellie. Want was zij in vredesnaam aan het doen. Ook de lessen etherdiscipline zijn nog uren doorgenomen en geoefend op de whats app. Pittig, maar vooral Fleur is hierin erg bedreven. Nog een spelletje 30 seconds (met een pijnlijk duidelijk generatiekloof, want als mensen niet weten wie Kylie Minogue is ga je je echt oud voelen) en toen zat een zeer geslaagd dagje ondanks ons verlies er weer op. Wie weet wat er in de stad allemaal nog is gebeurd, daar ben ik veel te oud voor en wordt waarschijnlijk in een aparte whats app-groep met de jonkies besproken.