VC Goirle on Twitter VC Goirle on Facebook

Trainingen

De trainingsdagen van VC Goirle zijn maandagavond en woensdagavond. Alle trainingen vinden plaats in de Frankenhal te Goirle, nadere adresinformatie is te vinden onder contact >> sporthal.
Ben jij een gevorderde of beginnende volleyballer? Zin om een keer mee te trainen en/of competitie te spelen bij VC Goirle off heb je andere vragen betreft teams en trainingen? Dan kun je per e-mail contact opnemen met de Technische Commissie:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(Beginnende) jeugdvolleyballers/-volleybalsters die interesse hebben in jeugdtrainingen of daar een keer mee willen trainen kunnen ook contact op nemen met de Technische Commissie.

Trainingstijden

Het trainingsrooster wordt jaarlijks vastgesteld door het bestuur. Kom gewoon eens langs op een maandag- of woensdagavond om kennis te maken met VC Goirle en te zien of het je bevalt. Je bent van harte welkom! Onderstaand vindt u het trainingsrooster voor dit seizoen.
 
Heren 2 speelt komend seizoen enkele thuiswedstrijden op woensdag. Tijdens deze weken zal een alternatief trainingsschema van kracht zijn. Zie hiervoor het onderste deel van de hieropvolgende afbeelding. Voor het actuele competitieprogramma wijzen we jullie graag door naar de website van de Nevobo. Bij aanvang van het seizoen zal het gaan om onderstaande 5 weken:
  • Maandag 9 en woensdag 11 november 2015
  • Maandag 7 en woensdag 9 december 2015
  • Maandag 11 en woensdag 13 januari 2016
  • Maandag 25 en woensdag 27 januari 2016
  • Maandag 14 en woensdag 16 maart 2016
 

Trainingsschema 2015 2016

 

 Alle trainingen vinden plaats in de Frankenhal in Goirle.