Samenwerking VC Goirle en Redstar ’58

VC Goirle en S.V. Redstart ’58¬†zijn beide sportverenigingen¬†in Goirle. Wij staan alle twee voor toegankelijke sport in Goirle voor jong en oud, waar iedereen met plezier kan sporten.

Het grootste probleem bij de twee verenigingen is het dalende ledenaantal, waardoor onder andere de begroting ook een probleem begint te worden. Om meer leden te krijgen zullen we mensen moeten laten ervaren hoe leuk de sporten zijn bij beide clubs. We hebben dan ook met Redstar 58 afgesproken dat VC Goirle in de maanden waarin we bij VC Goirle niet trainen op woensdag- en donderdagavond van 19.30 uur tot 22.30 uur gratis kunnen gaan badmintonnen. Wanneer je na een avondje sporten lekker blijft hangen aan de bar en daar een drankje nuttigt (contant betalen) sponsor je Redstar voor deze gratis sportavond!
Heb jezelf geen badmintonracket, dan regelt Redstar dat in de zaal. Voor degene die na het badminton nog wil volleyballen, dat kan maar moet jezelf ballen meebrengen, net en palen zijn aanwezig. Mocht je willen tafeltennissen laat het dan even weten, zodat ze dat kunnen organiseren. Neem bij vragen contact op met een van de bestuursleden.

Andersom zullen wij de leden van Redstar en hun zoons, dochters en kleinkinderen uitnodigen bij de open trainings en toernooidagen die we willen gaan organiseren. Hopelijk hebben beide verenigingen iets aan deze regeling.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik accepteer de Privacy Policy