Handdoek actie!

Beste clubleden en supporters,

Het zijn momenteel bijzondere tijden voor iedereen. De coronacrisis raakt ons allemaal. Van iedereen wordt verwacht om sociale afstand te houden, zo min mogelijk naar buiten te gaan en thuis te werken waar mogelijk. Het sportseizoenen is abrupt beëindigd, maar gelukkig zijn de trainingen weer hervat. Ook voor onze club zijn het logischerwijs zware maanden. Maandenlang geen inkomsten in de kantine rondom wedstrijden en trainingen, sponsoren die in zwaar weer verkeren en ga zo maar door. We hebben daarom besloten een actie in te gaan zetten waarbij jullie, als leden en supporters, geheel vrijblijvend de kans hebben om de club te steunen.

Clubhanddoekactie

Met een heuse clubhanddoekactie bieden we jou de mogelijkheid om een prachtige handdoek aan te schaffen, geheel in stijl van onze club. Op deze manier kan je de club steunen, omdat van élke verkochte handdoek er maar liefst €5,- direct naar onze club gaat! De actie start op 8 juni en zal eindigen op 21 juni.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Ga vanaf 8 juni naar de website https://www.myclubstore.eu/clubs/vc-goirle/
  2. Op deze webshop pagina van onze club kun je de handdoeken zien en informatie vinden over de actie.
  3. Bestel hier de handdoek(en) en ga naar de betaalpagina.
  4. Reken hier de bestelde handdoek(en) af, waarna ze in productie gaan.
  5. Alle bestelde handdoeken worden ca. 3 weken na sluiting van de shop afgeleverd bij de club. We zullen tegen die tijd verdere informatie geven over hoe en wanneer de bestellingen opgehaald kunnen worden.

Samen komen we hier doorheen!

Evenementen

Op dit moment zijn alle geplande evenementen door de Corona maatregelen cancelled.

Waarom GaVoorGoirle?

Volleybalclub Goirle is een kleinschalige vereniging waar je als individu benaderd word en niet als nummer behandeld word. We hebben oog voor elkaar en iedereen is bij ons welkom. Je kunt bij ons terecht van de leeftijd 8 tot 68. Volleybal draait bij ons om prestatie maar wij vinden gezelligheid in en om het veld nog veel belangrijker. Daarom #GaVoorGoirle